7 põhjust miks kasutada Wösel õunaäädikaid - Käsitööäädikad Saaremaalt

7 põhjust miks kasutada Wösel õunaäädikaid

Käsitööäädikas Saaremaalt

7 põhjust miks kasutada Wösel õunaäädikaid

1. Wöseli äädikad on filtreerimata

See tähendab seda, et õunamahlas sisalduv pektiin ehk kiudaine on äädikasse alles jäänud. Kiudained tagavad korras seedimise.

2. Wösel äädikad on pastöriseerimata

See tähendab seda, et Wösel äädikas on elus toode ning temas sisalduv äädikhappebakter ehk äädikaema ei ole kuumtöötlemisel tapetud.

3. Wösel äädikad sisaldavad äädikaema

See tähendab seda, et Wösel käsitööäädikad on kõrge kvaliteediga elustooted, just sellised õunaäädikad, millest inimkond tervisele kasulike omaduste tõttu  juba aastatuhandeid  lugu on pidanud. Äädika “ema” on pudeli põhjas olev klimbitaoline mass, seda ei tasu peljata. Äädika ema olemasolu näitab toote elujõulisust.

4. Wöseli klassikalisse õunaäädikatesse ei ole lisatud suhkrut ega muid magustajaid

Klassikalise õunasiidriäädika happesisaldus on saadud õunamahlas looduslikult esinevate suhkrute kääritamisel, sellesse ei ole lisatud suhkruid ega mett, mis muudaks toote maitset ja happesuse protsenti.

Näiteks Wöseli õunasiidriäädikasse meega on lisatud pisut mett. Mesi ei muuda toodet magusamaks vaid tõstab pisut happeprotsenti ja annab tootele kerge lillelise kõrvalmaitse ning meeldiva lõhna.

5. Wöseli äädikate valmistamiseks pressitud õunamahl on põhjamaine ning kvaliteetne

Wösel äädikad on valmistatud 100% saaremaisest õunast.

6. Wösel käsitööäädikad maitsevad ülihästi.
Wöseli õunasiidriäädikad sobivad ideaalselt tervisejookidesse, kokteilipikendajana ning erinevatesse maitsvatesse toitudesse ning marinaadidesse, mille retseptid leiad meie kodulehelt.

7. Wöseli äädikad on 100% käsitöö

Wöseli äädikameistrid garanteerivad äädika kõrge kvaliteedi kuna iga tünnitäis on saanud erilise hoole ja tähelepanu.

Õunasiidriäädikale omistatavatest kasulikest omadustes võid lugeda siit:

Vaata ka neid postitusi...

Scroll to Top