Retseptid - Wösel

Retseptid

Siia alla lisad oma kodulehele minevad retseptid

Salat pošeeritud vutimunadega. Risto Ränk Farming

Salat pošeeritud vutimunadega

Kevadine salat pošeeritud vutimunadega pakatab värskusest ning erilistest maitsetest. Oma lihtsuses on see suurepärane roog, mida tööle kaasa teha või prae kõrvale pakkuda. Vaja läheb: • Vutimunad Risto Ränk Farming • meelepärane salatimix • kurk • tomat • seemnemix • mozzarella • Wösel salatikaste • sool, pipar, tšillihelbed Salat pošeeritud vutimunadega valmib nii: Pane väikeses […]

Salat pošeeritud vutimunadega Read More »

SÖUL džinn & õuna-Mojito

SÖUL Gin & õuna-Mojito

Värske, päikeseline, pisut ka pidulik – nii võiks iseloomustada seda mõnusat kihisevat õuna-Mojito rüübet. Õuna-Mojito jaoks läheb vaja: 4 cl SÖUL Gin 2 cl Virgin Mojito Shrub 2 kuhjaga teelusikatäit Salvesti õunakastet või kodust valge klaari moosi 2 cl värsket laimimahla 200 ml gaseeritud vett Jää Veinipokaal või jalaga džinni klaas Lisa veinipokaali või jalaga

SÖUL Gin & õuna-Mojito Read More »

Külmsuitsulõhe salat Wöseli salatikastmega

Külmsuitsulõhe salat Wöseli salatikastmega

Külmsuitsulõhe salat on maitsev värviline salat, mis pakatab tervisest ning annab kehale korraliku laengu! Külmsuitsulõhe salati koostisosad: 15 g rukola salatit 30-40 g frillise salatit 15 g punast sibulat 50 g paprikat 60 g suvikõrvitsat 80 g külmsuitsulõhet 80 g klaasnuudleid (keedetult) praadimiseks õli Wösel klassikaline salatikaste maitsestamiseks Aseta taldrikule rukola ja frillise salati padi.

Külmsuitsulõhe salat Wöseli salatikastmega Read More »

Shrub & SÖUL

Shrub & SÖUL

Väga hea kraadiga kokteili saad, kui segad astelpaju-vaarika Shrubi meie SÖUL õuna-ingveri napsuga. Shrub & SÖULi jaoks läheb vaja: 50 ml astelpaju-vaarika Shrubi 200-250 ml (mulli)vett Jää + soovi korral laimiviil 4 cl SÖUL õuna-ingverinapsu või rummi Head nautimist!

Shrub & SÖUL Read More »

Shrub & Vodka

Shrub & Vodka

Kas oled proovinud Wöseli mustsõstra-piparmündi joogipõhja Shrub alkohoolse joogina? Kui ei, siis siin on väga lihtne ja väga maitsev retsept. Shrub & Vodka jaoks läheb vaja: 50 ml mustsõstra-piparmündi Shrubi 200-250 ml mulliga vett 4 cl head valget viina jääd Kogustega kutsume julgelt mängima, et leiaksite just enda jaoks ideaalse tagakaaluga kokteili!

Shrub & Vodka Read More »

SÖUL džinn 12 BOTANICALS kokteil Shrub & Gin

Shrub & Gin

Kes sooviks maitsta joogipõhja Shrub alkohoolse joogina, siis siin on kiire soovitus – Shrubi ja džinni kokteil! Shrubist valmistatud kokteil on ühteaegu maitsev ning tervislik. Samas sobib Shrub väga hästi ka tooniku valmistamiseks, millele lisada maitse järgi džinni. Shrub & Gin valmib järgnevast: 50 ml oma maitse järgi Shrub joogipõhja 250-300 ml toonikut või mulliga

Shrub & Gin Read More »

Tervislik Shrub karastusjook

Tervislik Shrub karastusjook

Mulliveega valmistatud kokteil on maitsev alternatiiv olukorras, kus pakutud jookide valik piirdub alkoholi või suhkruste limonaadidega. Shrubist valmistatud kokteil on ühteaegu maitsev ning tervislik. Shrub karastusjook valmis järgnevast: 50 ml ingveri-mee-sidruni, astelpaju-vaarika või mustsõstra-piparmündi Shrubi 200-300 ml mulliga vett jääd soovi korral marju või laimiviil

Tervislik Shrub karastusjook Read More »

Kauaküpsenud ahjulammas

Kauaküpsenud ahjulammas

Ikka ja jälle, kui aeg on lambalihast midagi valmistada, olen dilemma ees. Kuidas? Mis temperatuuril? Kas ikka piisavalt maitseaineid? Ka seekord vaevasid mind samad küsimused. Aga… sel korral kukkus liha eriti hästi välja. Varu aega, sest lammas võiks ahjus olla vähemalt 3 tundi. Siin on a’la Wöseli kauaküpsenud ahjulammas. Kauaküpsenud ahjulammas vajab: 1,2 kg lambaliha

Kauaküpsenud ahjulammas Read More »

Marineeritud räimed Wösel õunasiidriäädikaga

Wösel õunaäädikaga marineeritud räimed

Marineeritud räimed valmivad järgnevast: 400 g puhastatud räimeliblikaid 2 dl Wösel õunasiidriäädikat 2-3 tk väiksemat punast sibulat 1 spl meresoola 1 spl rafineerimata roosuhkrut 1 tl roseepipart Ca 10 nelgitera Musta pipart 1 tk loorberileht Lisa kalad laiapõhjalisse anumasse, seejärel vala peale äädikas, milles eelnevalt on lahustatud sool ja suhkur. Õunaäädikas on õrn äädikas ning

Wösel õunaäädikaga marineeritud räimed Read More »

Naadipesto

Naadipesto

Ülimaitsev ning kasulikke aineid täis naadipesto valmib kiirelt! Naadipesto valmistamiseks vajad: 5 peotäit noori naadilehti 4 spl seedermänniseemneid 3-4 spl riivitud parmesani juustu (sobib ka muu kõva juust) 3 spl oliivõli 3 spl Wösel õunasiidriäädikat (sobib ka meega äädikas) 1 tk küüslauguküüs soola Pane naadilehed sõelale ja loputa voolava vee all, pigista üleliigne vedelik välja.

Naadipesto Read More »

Marineeritud puravikud

Marineeritud puravikud

Retsept sobib 1,7 kg puhastatud puravike marineerimiseks (ja teistele headele söögiseentele, mis ei vaja eelnevat pikka kupatamist). Puravike marinaadi jaoks vajad: 800 ml vett 175 ml Wösel õunasiidriäädikat meega 1 sibul 1 porgand 6 musta pipra tera 4-5 nelgitera 3 vürtspipra tera 1 loorberileht 3 spl suhkrut (mitte väga suure kuhjaga) 1,5 spl soola (mitte

Marineeritud puravikud Read More »

Marineeritud kukeseened

Marineeritud kukeseened

See marinaad sobib hästi kukeseente ja teiste heade söögiseente marineerimiseks. Marineeritud kukeseente valmistamiseks vajad: Ca 1,5 kg kukeseeni 800 ml vett 150-175 ml aroonia-õunasiidriäädikat (sobib hästi ka õunasiidriäädikas meega) 1 keskmine sibul 1 suurem porgand 5-6 musta pipra tera 4 vürtspipratera 1 loorberileht 2 tl sinepiseemneid (kuhjaga) 4 nelgitera 1,5 spl meresoola (kuhjaga) 4,5 spl

Marineeritud kukeseened Read More »

Ostukorv
Scroll to Top